• jordy@schildersbedrijfkramer.nl
  • 06-15082721

OnderhoudNL Garantie-bedrijven zijn schildersbedrijven, schilders, glaszetters en onderhoudsspecialisten die werken volgens de kwaliteits­normen van de Stichting AF-Erkenningsregeling (handelend onder de naam OnderhoudNL Garantie). De AF-Erkennings­regeling is in 1995 ingevoerd op initiatief van FOSAG , de ondernemersorganisatie voor de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings-en glasbranche. Aan OnderhoudNL Garantie kunnen alleen bedrijven deelnemen die in het bezit zijn van alle vak-en bedrijfstechnische diplo­ma’s.

Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het OnderhoudNL Garantie-bedrijf waarmee u in zee gaat én over de kwaliteit van de opgeleverde schilderwerken, onderhoudswerken, de service en de (nakomings-)garantie.

Bij een schilder moet u zich afvragen of hij een vakman is, of hij een goed advies geeft en of hij werkt met professionele verfsystemen.
Bij een OnderhoudNL schilder bent u daar niet alleen verzekerd van, hij garandeert heel wat meer, zoals:

– Minimaal 2 jaar garantie op buitenschilderwerk.
– Minimaal 4 jaar garantie op binnenschilderwerk.
– 9% btw als uw huis ouder is dan 2 jaar.
– Een complete, duidelijke offerte en leveringsvoorwaarden die zijn overeengekomen met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.

© Copyright 2023 Schildersbedrijf Kramer | Privacyverklaring